Volební program pro Mladou Boleslav

Vážení Mladoboleslaváci!

Rádi bychom vám představili volební program (ke stažení níže), jehož prostřednictvím hodláme v nadcházejícím volebním období 2014–2018 změnit Mladou Boleslav k lepšímu. Pokud se pozorně začtete, poznáte, že se nejedná o rychle vytvořený kompilát líbivých hesel, ale realistický plán, jak udělat život v Mladé Boleslavi lepší. Nabízíme vám vizi, kterou jsme rozvinuli na základě dlouholeté práce našich zastupitelů i osob, které se sociální demokracií úzce spolupracují. Rozhodně nepřinášíme nereálné plány. Nikdy jsme nešli a nepůjdeme cestou rozdávání slibů, které hned po volbách budou zapomenuty. Práce našich zastupitelů v minulém volebním období dokládá, že stojíme za svými názory, za svými voliči, zkrátka za občany Mladé Boleslavi. Naše kandidátka je zaplněna lidmi, kteří něco dokázali a jsou připraveni přijmout výzvu vést Mladou Boleslav příští čtyři roky. Jsou to týmoví hráči. Lidé, u nichž se nemusíte obávat upřednostňování vlastních přání nad zájmy města, což se v posledních letech stále častěji děje. Tým našich kandidátů spojuje stejný cíl – chtějí pracovat pro rozvoj Boleslavi. Na kandidátce ČSSD je 33 žen a mužů, kteří chtějí naše město změnit. Dejte jim šanci a zvolte, prosíme celou kandidátku ČSSD. Máme číslo 11.